Wilma Pettersson inför nytt derby, nu mot Gulsvart

Kungälv började säsongen rätt bra men efter uppehållet har det gått tungt. Det ser lite håglöst ut med stora stora problem i anfallsspelet. Why?

Svårt att svara på exakt vad det beror på men en stor del har varit att vi inte riktigt har följt den taktiken och spelet vi satt upp inför matcherna. När det inte görs har en osäkerhet spridit sig. Något vi pratat om inför dagens match att verkligen gå i bräschen för varandra och visa att vi vill vara ett slutspelslag även i år

Varför blir det så, att ni lämnar ramarna?

Svårt att säga men vi har haft tufft med att ta oss tillbaka in i matcherna efter en period av lite sämre spel

Och, att gå i bräschen, är det att satsa fullt? Gå på mål?

Yepp och verkligen visa vägen för sina medspelare.

Ni är ju i mångt och mycket ett lag som lever på er stora vilja. En vilja som ni har svårt att ta fram och svårt att få att hålla hela matcher I matcher mot Önnered, Skövde, Lugi kommer viljan i andra där ni går om eller som mot Önnered hämtar upp ett omöjligt underläge. Och i matcher mot Sävehof och Västerås, så räcker den bara i inledningen.

Det är en av våra styrkor som lag, att oavsett hur det ser ut skall vi göra vårt absolut bästa. När vi inte riktigt kommer upp i den nivån har vi svårt att orka hela matcherna precis som du säger.

Hur ser du på din egen utveckling och hur känns din säsong så här långt?

Jämfört med förra säsongen börjar jag hitta min roll hur jag vill vara på banan mer och mer. Känner mig stabilare i år men känner fortfarande att jag behöver utveckla alla delar för att bli en ännu bättre handbollsspelare.

Ikväll ska ni satsa och visa vägen för varandra. Men vad blir viktigt i själva spelet mot just Sävehof mer än fullt fokus o inställning?

Sävehof är ett riktigt bra lag med många bra spelare så det krävs att vi är med från början och arbetar som ett lag. Viktigt med ett disciplinerat anfallsspel för att inte ge dem för mycket lätta kontringsmål.

Vad blir slutresultatet idag?

Hoppas att det blir en jämn match där vi vinner med 23-22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.