Toppmatch i SHE

Toppmatch i Höör som tar emot serietvåan Skuru.

H65 Höör möter en av titelutmanarna på hemmaplan, tunga Skuru. H65 har förutom dagens motstånd även kvar Sävehof och Lugi bland de bland de förmodade semifinallagen. Seriesegern är inom räckhåll och med seger idag så krävs en rejäl genomklappning för att förstaplatsen inte ska landa i Höör.

Skuru har en något ojämn säsong bakom sig men oavsett så är laget tvåa i serien och har möjlighet att ta sig till final igen efter förra årets missräkning med exit i semi. Skuru har en rad spelare i bra form, kapten Södrén, Jennie Linéll, de flesta på kanterna och Ulrika Olsson håller fortsatt hög nivå på sitt skytte samt Målvakten Rebecka Nilsson som börjar hitta tillbaka till spelet hon hade innan skadan i matchen mot Sävehof.

Går man på Mötet i bollhallen så borde H65 ha alla möjligheter till seger. Skuru kommer närmast från en match mot seriens spöke Eslöv och en blek insats mot Kristianstad. H65 å sin sida har gjort sitt i sin senaste match som avslutade årets äventyr i Europa och senast i serien var det en tät match mot Heid på bortaplan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.