Semi 4, inför med Lindqvist

Kort inför med en av H65s absolut tyngsta kort…

Framgång i serien, lätt mot Västerås, enkelt, enkelt i match ett mot Sävehof. Vad var det som inte fungerade I Partille i match två? En match där det verkade som ni hade hyfsad kontroll länge. Och nu senast I Eslöv.

Det är framåt vi har brustit, bakåt känner vi att vi har bra koll även att där finns detaljer att fixa till.

Ni har haft svårt m målskyttet. Tror ni inte på det, är det Sävehof försvar eller en kombination? Ni uppfattas avvaktande.

Men framåt har vi fastnat i deras försvar och inte fått vidare bollen. Som sedan har lett till att vi har blivit tveksamma. Sen har vi även mer att hämta i våra kontringar och trycka ännu hårdare och verkligen gå för det i den fasen.

Du spelade inte så mkt framåt senast, är det fortfarande problem med foten eller var försvarsrollen viktigare.

Nä foten är bra. Levererade inte det jag ska framåt och då är det rätt att hitta någon annan som fungerar bättre.

Det känns som ni har haft lite problem att få tag i deras mittsexor. Mer fokus på dem ikväll?

Många av deras mål är kontringar och inte helt rena inspel så även där är det anfallet som ska rättas till så vi får bort deras kontringar.

Tankar från skribenten…

I semifinal två och tre har H65 underpresterat, Sävehof har lyft. Blir det klart för final för hemmalaget ikväll eller är det gästerna som pressar fram en femte.

Dr. Månsson vill ha en utmaning, jag köper det, han jobbar också för att minska pressen på de egna. Nivån utanför planen borde göra en stor skillnad och ge en rejäl fördel för rött, oaktat materialet, men nu börjar jag tveka. Att gulsvart skulle ta en var givet på förhand men två, det var en mindre chock.

Sannolikt måste Sävehof ta kvällens kamp för att på nytt återse Skuru som är tillbaka i final efter två år vid sidan. H65 har all press på sig och frågan är om de kan skaka av sig det som varit. För hemmalaget är det matchboll ett av två och många har svängt i sin tro på deras eventuella avancemang. Kommer det nya nära maxprestationer igen från er? Det kommer antagligen krävas…

Vinner gästerna tror jag att de vinner tydligt och klart. Om inte så är det dags att kassera de planer som ligger på kansliet i Höör, lägga till en extra vecka i Degerberga, och börja om. I höst väntar, för både H65 och Sävehof nya, yngre skepnader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.