Premiärer i SHE, dag två

Gårdagen bjöd inte på några större överraskningar även om jag var rätt säker på att Kungälv skulle vinna i Skara. Vi kan saga att det var nära men gammal är äldst?

Idag tar Västerås emot Lugi, Skövde möter ”nya” BK Heid och dagens avslutas med ett riktigt toppmöte i Partille med repris på vårens sm-finaler och Mötet mellan Sävehof och Skuru.

Först ut är Västerås, avkast 15:00, som avlutade förra säsongen riktigt, riktigt svagt. Laget har dock i min uppfattning förstärkt truppen jämfört med förra året även om tränare Båverud inte vet riktigt var laget står. Både på målvaktssidan, Josefin Dahlberg in, Irma Schjött ut och heltidsanslutningen från Frida Rosell. Återstår att se vad tappet av Ellinor Åström betyder.

Lugi har inte imponerat på vägen fram till seriestart och det har sett rörigt ut, väldigt rörigt. Dr Brljevic lägger i regel sitt fokus på slutspelet och helheten är inte på plats. Idag vinner hemmalaget.

Match två, avkast 16:00. Skövde tar emot CK Heid i nygamla idrottshallen. Skövde var väldigt ojämnt förra året och risken finns för ett tufft år igen. Gästerna har förstärkt rejält och även om spelet imponerat på försäsongen blir det klar seger i Skövde.

Match tre, avkast 17:45. Toppmöte i Göteborg. Sävehof har tappat några rejält tunga och viktiga kort och samma sak för Skuru. Båda lagen haft problem med spelet på försäsongen. Jag tror att den skärpa Sävehof visade utanför banan i förra årets slutspel kommer väga över för hemmalaget även idag.

Dagens drag blir seger för Västerås (2.03) och Heid (1.55) med chansningen på fjärde raka för Sävehof (1.65) mot Skuru.

%MCEPASTEBIN%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.