Omgång tre i SHE

Lugi har relativt enkelt avfärdat Kristianstad i en match helt befriad från spänning. Kristianstad har fått en tuff start och kommer att få slita för att hålla Heid och Boden bakom sig. Men, varför bjuder ni inte upp, speciellt inte när Sveriges tröttaste tränare har fått superrutinerat sällskap på bänken. Att målskillnaden inte blev större skriver vi på slarv från hemmalaget och de bästa minuter Petra Kudlackova gjort som senior. Har du en tydlig spelidé Andersson? Släpper ni Schevert i tid den här gången Peter?

 

Sävehof – Skara

Sävehof har inlett planenligt med förnedring av Heid i första och förlust i Skåne mot H65. Skara var aldrig riktigt nära i premiären mot Önnered, (de poängen kommer nog Frisk gruva sig över i mars,) men stabil seger efter bra spel mot Lugi.

Ikväll ligger korten för hemmaseger, Skara behöver prestera på alla positioner och se till att Mortensen inte får flyga förbi för att det ska bli match.

 

Önnered – Boden

Önnered har inlett med otroligt viktiga poäng och två stabila insatser. Boden har blandat och gett med en tragisk kväll i Skövde i premiären följt av en match med bragdkänsla hemma mot Skuru, (Sörensen bitvis magisk,) jag är övertygad om att alla, med undantag för Skuru, hade unnat er poäng. Ikväll finns det inget som talar för poäng för bortalaget. Intern målsättning på topp fyra är sannolik väl svårt för hemmalaget, topp åtta mer rimligt. Gästerna från norr skulle nog tjäna på att de tekniska felens drottning bara spelar försvar.

 

Skuru – Kungälv

Ett försvagat Skuru har inte förtagit sig i inledningen med stabil insats hemma mot Kristianstad och en smärre chock borta mot Boden, (19-20). Kungälv verkade drabbade av kollektiv chock i Västerås i premiären men studsade tillbaka med en stabil seger i hemmapremiären mot Skövde.

Hårtorken modell jetström hemmalaget bör ha fått efter Boden borta kommer Kungälv få betala för i Bollhallen. Spöket Skuru kommer finans kvar för gästerna även efter denna match.

Skövde – Västerås

Skövde körde över Boden hemma men hade en bit kvar till godkänt borta mot Kungälv.

Västerås fick en oväntat enkel resa i premiären hemma mot ovan nämnda Kungälv. Den enkla inledningen verkar ha följt med i bussen till Heidhallen, (även om Frenne Båverud inte var med,) där skor ställdes ut och det blev förlust med en. Moraliskt fantastiskt rättvist med tanke på det horribla domslutet straff vid 59:30 för gästerna vid lika. CK lär inte låta detta domarpar kliva in i Heidhallen igen i år. Västerås har bättre kvalitet men kommer de utan koll på de nya danskorna kan det mycket väl bli hemmaseger. 40-60

 

H65 – Heid

H65 har inlett enligt plan. Krossande avslutning borta mot ett tunt Lugi och stabil insats hemma mot antagonisten från Partille. Heid har stått för årets mest pinsamma match/halvlek i just Partille, efter första. Och en oväntad fullpoängare mot Västerås hemma. Det finns inget i universum som kan innebära något annat än kross från hemmalaget. Får du igång de unga Ola? CK, är ni bättre än förra året, och, är du kvar hela säsongen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.