Omgång fem, summerad.

Omgång fem bjöd på en mindre överraskning. Västerås bortaslog ett Önnered decimerat av positiva C19 tester. Viktig seger för ett svajigt Västerås som får väldigt bra träff i målvaktsspelet. Fantastisk andra halvlek av VI och Josefin Hultberg.

 

Höör spelade derby och fortsatte göra det som krävs utan stordåd. Kristianstad krigade på och såg vi frön av form och aningar av de första poängen? Misstagen och försvaret kostar fortsatt. Martina Chrova blivande MEP?

 

Sävehof Boden slutade med ett gulsvart under 30, det trodde jag inte. Men seger med 14 måste ändå kännas bra. Fantastisk dag på nio meter och Börjesson för hemmalaget och gästerna stannade på 22, tekniska alltså. Boden som ställde upp med nio utespelare.

 

Skara behövde och tog en viktig seger mot Heid . Viktig för att få igång säsongen och skapa ett positivt tryck istället för frågetecken. Även här en riktigt bra halvlek med en inspirerad Emma Kielberg i försvar, mer förtroende även framåt här kanske?

 

Lugi Kungälv var tät och utan vidare skönspel. Segern för hemmalaget kändes ganska given men om laget skulle sakna främst Axnér och Popaja kommer det bli väldigt svårt denna säsong. Kungälv har sin kapten i spel igen, kan du få ordning på detta WP?

 

Skuru vann rättvist hemma mot Skövde som ändå stod upp rätt länge. Tyvärr för Skövdes del hade Skurus kanter en fantastisk eftermiddag i bollhallen, och ”sprang” ifrån. Inga stora framgångar på nio meter för något av lagen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.