Omgång 20, nu börjar det räknas på riktigt.

En sönderryckt säsong bjuder nu på hela omgångar. Något vi hoppas håller i sig iaf dessa tre som är kvar. Tre matcher är klara på förhand och tre där utgången inte är lika given men med favoriter inför.

Först ut är den absolut viktigaste. Boden tar emot Önnered i en ödesmatch delux. Vinner inte Boden ikväll är äventyret slut. I så fall finns det en överhängande risk att orken rinner av, att ni inte tar er tillbaka.

Boden har vaknat till liv under säsongen, som vanligt. Frågan är om det är försent, det vet vi någonstans runt 20.25 ikväll, om Bodens sekretariat sköter sig. En turbulent säsong har lett fram till ikväll och seger är ett måste. För Önnered är det en match att spela av. Varken Lugi eller Kungälv har kapacitet att gå om och slutspelet är klart.

Jag tror stenhårt på Boden ikväll, ok att de måste vinna, inget tvivel om pressen som är i det. Men, laget gillar att vara där de är, de gillar det smutsiga jobbet som måste göras och de har gjort det så många gånger förut. Ikväll har de också kapaciteten, löser du valen framåt och kan du hålla dig på plan Moa?

Önnered är ett lag som borde prestera på en långt mycket högre nivå än de gör. Programmet gav laget en bra inledning men sen har verklgheten kommit ikapp. Det är stökigt internt och många viljor på plan. Kan du få ihop det till något som presterar och kan gå mot slutspelsform KB?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.