Och uppsamling artonde för SHE

Kungälv tar emot BK Heid i ett Derby som hemmalaget borde klara av men givet hur viktig denna match är för gästerna kanske de har taggat till i den grad att de vinner på laddning? Har den sista utposten i bortalaget, Josefin Wickström, en av sina dagar kanske vi får se en skräll? Det är nog också bra om Heid får slutföra de sextio med alla tillgängliga.

Nästa match ut är något mer öppen med Skövde som knappa favoriter. Gästerna Önnered har inte riktigt levt upp till sina egna förväntningar, eller fått ihop den tydligt förstärkta truppen, efter en imponerande första säsong tillbaka i serien. Skövde är aldrig givna segrare men hade bra styr på händelserna i höstens möte och kommer ni upp i nivå tar ni hem detta.

Och imorgon

Lugi Västerås kan sluta hur som helst. Lugi har dock en starkare disciplin i sitt försvarsspel och mer potential framåt och givet Västerås oförmåga att producera så finns det en liten övervikt som talar för hemmaseger.

Höör Boden är inte superspännande på förhand men H65 Behöver studsa tillbaka från sitt experiment mot Önnered och Boden behöver vässa formen inför avslutning och kval. Spelarna från norr behöver också visa sig från sin bästa sida om de vill garantera sin egna närvara i SHE kommande säsong. H65 vinner men mer spännande är vad trollgubben Månsson testar under de sextio.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.