Och med Martina Weisenbilderova

Status på er trupp

Alla med utom för Sally Sivertsson som har mycket i skolan och måste fokusera på studier.

Din egen form, och säsong

Det känns inte bra. Om det inte går bra för laget är det egentligen skit samma. Vi får nya spelare hela tiden och vi måste ta ansvar.

Bitvis bättre senaste matcherna kontra tidigare

Jag vet faktiskt inte, med alla nya spelare. Tar tid innan man hittar varandra. Innan man kommer igång. När det gäller är det ingen som vill ta ansvar. Vi jobbar bra, men jag vet inte vad som händer.

Förvarspelt har bitvis varit riktigt svagt, är det något ni arbetar med?

Inget speciellt vi jobbar med. Vi jobbar med samma saker varje vecka och försöker förbättra dem. Måste få igång Petra. Vi har släppt in mest mål i serien.

Viktigt mot Västerås för ett bra resultat.

Båda slåss för sitt, Västerås för bättre slutspelsplats, vi för vårt. Har möjlighet att ta poäng i alla matcher. Det känns inte omöjligt, men vi måste gå 100% annars har vi ingen chans. Göra vårt för att ta poäng.

De har kanske inte så många spel men är bra individuellt. Alla vågar gå. Och det gör inte vi. Vi måste vara noggranna i allt vi gör.

Det är tre vi främst måste se upp med, Emma Aarnio, Frida Rosell och Ellinor Åström som styr deras spel och är en av de bästa i serien.

Hur ser du på framtiden?

Har inte kontrakt efter säsongen. Trivs bra i Kristianstad, har ett bra jobb och många vänner utanför handbollen.

Och resultatet?

Går alltid in för att vinna, vi har inget att förlora. Det blir en tuff och tight match, det blir inte en lätt för Västerås. ff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.