Med Melissa Petrén inför kvartsfinal tre hemma.

Så tankar om match ett? Varför vann ni till slut

För att vi krigade på och satte våra shootouts, det var det som avgjorde. Vi slutade aldrig tro på det.

Vad var skillnaden i match två?

Att vi inte var där 100%, de fick springa igenom vårt försvarsspel som inte alls kom upp i nivå och framåt satte vi inte våra lägen. deras målvakt var väldigt duktig och räddade mycket

Varför var ni inte där, det är ju kvartsfinal, inte samma laddning?

Jo jag vet inte vad det berodde på. Alla ville ju såklart men det funkade inte denna matchen helt enkelt. Hoppas på ett bättre avslut ikväll.

Linnea Säreborn har haft två bra matcher, ngt ni fokuserar extra på idag?

Ja såklart, vi får bli mer tighta i försvar så hon inte får samma utrymme som i de två tidigare matcherna. Det som vi pratat mest om.

Vad behöver ni göra för att vara mer säkra på att ni går ut och verkligen är ”där”?

Det hoppas jag att alla i laget tar sitt ansvar för själva, äta rätt, förbereda sig på sitt bästa sätt och sen tro på det hela vägen. Kliver vi för det och sätter vi dit bollarna så vinner vi idag.

Du har rutin, varit med länge med erfarenheter av dessa matcher i ett i stort rätt ungt lag. Ligger något extra ansvar i det för dig?

Jaa jag måste ta ett stort ansvar det vet jag och det försöker jag göra hela tiden. Så det känner jag absolut att jag har

Du har tagit en hel del ansvar och bland annat gjort 19 på två, samma tryck från dig idag?

Ja jag kommer fortsätta skjuta och ta ansvar som innan så jag kommer inte förändra något. Sen spela fram de andra, vi behöver göra detta tillsammans.

Är det mer ni behöver vara noga med i ert försvar idag kontra senast förutom Säreborn? De har bland annat många olika typer av nior

Jaa men bli mer kompakta, vi har lämnat varandra i för stora ytor och det funkar inte i 3-2-1 försvar. Så det har vi pratat om

Olivia Löfqvist med idag?

Yes

Så resultatet ikväll?

Kommer nog bli lika jämt som första matchen, men vi vinner tillslut igen!

Ny shoot out? Och givet att ni tar det ikväll, avgör ni i Göteborg eller spar ni det till hemmapubliken?

Hoppas vi slipper shoot out Men dom är starka på bortaplan, fast det hade varit gött och avgöra där såklart. Men vi är väl medvetna om att den här kvartsfinalserien kan gå till 5 matcher, vi är rätt jämna lag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.