Löfqvist, inför kvartsfinal i Lund

Hur känns din egen status, tillbaka med några matcher efter skada.

Jag har fortfarande kvar känningar, så i samma form som innan skadad är jag absolut inte. Det har blivit mycket, mycket bättre men det krävs nog vila för att det här ska bli bra och en ordentlig försäsong sen ska det nog reda upp sig.

Känslan in truppen?

Den är superbra. Man märker att det är slutspel. Det är glädje i laget, lite tuffare på träning.

Vad behöver ni göra mot Önnered

De har olika typer av spelare på varje position, det är ingen niometter som är lik den andra. Att titta på vem man har framför sig, tänka på vad hennes styrkor är och hjälpa varandra.

Ni har både vunnit och förlorat mot Önnered i serien. Spelar det någon roll nu?

Nej det gör det inte, vi tar med oss det vi gjorde bra i både matcherna och det vi gjorde mindre. Nu är det slutspel och det som hänt i serien är strunt samma.

Ni körde över Skövde senast men hade en riktigt svag andra mot Kungölv innan och har blandat egentligen under hela säsongen.

Vi måste fortsätta att prioritera försvars och målvaktsspel, det är där vi vinner matcherna och framåt gäller det att alla tar ansvar som är inne på banan. Att vi är disciplinerade och håller oss till det vi ska göra.

Det handlar mycket om dig, Flodman och Petrén framåt men inte så mycket kanter t ex.

Vi har tagit upp det. Att våra kanter måste få fler bollar att jobba på. Och det ser bättre och bättre ut för varje träning som går. Sen har vi spelare på nio meter som är väldigt duktiga och som tar mycket plats

Och hur går det nu då,

Det är klart att jag tror att det är vi som går vidare. Jag tror att det mycket väl kan gå till fem matcher. Önnered är ett bra lag med duktiga och rutinerade spelare. Men hag tror att det är vi som står i semifinal till slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.