Inför Kristianstad med Hanna Edvardsson

Hur känns din egen status/form sen comeback i början på året?

Det började bra men har haft lite problem nu mot slutet. Jag har inte riktigt hittat rätt i samarbetet med försvaret än, men det kommer! Det blir bättre och bättre för varje träning.

Du har ju fått se en del från sidan under hösten, vad tycker du om säsongen för ”Nya Skövde” så här långt?

På upptaktsträffen var det många som räkna bort laget, vi blev tippade 11 tror jag. Med det i bakhuvudet tycker jag verkligen att vi har presterat över förväntan. Sen har vi ju inom laget såklart satt högre mål än plats 11 så vi har lite kvar att bevisa för oss själva.

Känns det som ni fortfarande kan ta åttondeplatsen?

Det är såklart lite mer av en utmaning än det kunde ha varit och vi är tyvärr beroende av många andra resultat. Vi hade velat ha det i egna händer men ser fortfarande en liten möjlighet till slutspel.

Om det inte blir slutspel, klarar ni nytt kontrakt i kval?

Det hoppas jag, med den elitserierutinen vi har så tycker jag att vi borde klara ett kval. Vi har även erfarenhet av kvalspel från förra året vilket absolut är en fördel för vår del.

Något lag du hellre möter från allsvenskan om det blir kval?

Nej egentligen inte, allsvenskan har varit så jämn i år att jag inte tror att det spelar någon roll, alla motstånd är bra. Kristianstad har haft en tung säsong men spelade rätt bra mot Kungälv och slog er i Skövde.

Viktigt att tänka på för er i spelet?

Kristianstad är ett lag i form, dom har förlorat med uddamålet de senaste matcherna så det är viktigt att vi är på tårna direkt.

Viktigt att tänka för dig och för laget i försvar? Något extra man behöver tänka på när det gäller Carlström?

Carlström är deras bärande spelare, så det är viktigt att vi inte bjuder in henne i matchen helt enkelt. Får vi styr på henne och spelar vårt spel som vi är bra på så hoppas jag på seger ikväll. Vi ska ta med oss energin som vi hade mot Skuru.

Slutresultatet ikväll?

Det kommer bli jämt fram till slutet då vi drar ifrån och vinner med två bollar. LL_BE_FIR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.