Handbollsonsdag och tre härliga åttondelar i Svenska Cupen att se fram emot.

I Önneredshallen tar satsande Önnered emot Skara. Önnered har bladat och gett i inledningen och har en fin match mot Kungälv på pluskontot men i övrigt är det en lång resa för hemmalaget till den riktiga formen. Skara har å sin sida har inte övertygat på något sätt bortsett insatser mot Kroppskultur och Hellton i cupens gruppspel. Enda trösten är möjligen att laget var sämre förra året vid den här tiden. Önnered vinner över två.

I Höör tar de före detta röda krigarna emot kasta spring-laget från Nacka. Höör är den inte, inte bra i år och får rikta in sig på att klara slutspel. Skuru har å sin sida öppnat riktigt starkt och får laget springa handboll ikväll kan det bara bli bortaseger. Skuru vinner två av två om det inte blir rejäl rotation i match två.

Lugi åker till Kristianstad för att försöka sig på avancemang. Kristianstad har inte övertygat trots att laget slipper Schefvert denna säsong. Laget tog ändå viktiga poäng borta mot Heid och har kvaliteter även om de har haft svårt att få ihop helheten. Gästerna från Lund har en del intressant på pappret men det är danskorna som måste göra jobbet fpr att det ska stämma. Lugi bäst av två men knappt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.