Handbollsfredag och SHE-start på riktigt

Det var smygpremiär redan i onsdags i Partille men ikväll går SHE igång på riktigt. Skara tar emot Lugi och Västerås gästar Önnered.

Skuru slog överraskande ett förvånansvärt slarvigt Sävehof och nya målvakten i Skuru Josefin Nordström gjorde nog sitt livs match och ledde sina kollegor till seger.

Västerås är en klubb utan riktigt skärpa och åren med Frenne Båverud vid rodret har varit svala minst sagt. Kommer ni med något nytt ?
Önnered har gjort två riktigt bra nyförvärv, Jenny Sandgren som återvänder till svensk handboll efter åren i Norge men det stora utropstecknet är Elin Hallagårds comeback. Hon har i cupmatcherna visat att hon är spelsugen och blir sannolikt enormt viktig för Önnered. Danskorna får ursäkta men ni har förmånen att få lite mer tid på sig att komma in i den svenska handbollen. Önnered ska absolut vinna detta.

Skara har möjligen en gryende form även om försäsongen i stort motsvarat samma svaga prestationer som motsvarande period förra året. Lugi är ett oskrivet kort men Kenneth Anderssons ledarskap lämnade oceaner att önska förra året. Knapp hemmaseger?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.