Efter match och inför H65

Idag är det klar skillnad mellan lagen och ni kommer ut utan att vara på plats.

EW: Jag tror att vi blir lite shockade av att de springer på allt. Vi vet att de springer på allt men när vi gör för lätta tekniska fel är de tre spelare över halva plan när vi knappt kollat upp.

JW: Vi försöker rädda upp det i andra med sju mot sex men då straffar de oss med tre mål bakåt direkt. Från tre blir det åtta och då blir det tungt.

Vad är det som saknas idag?

EW: Det är för mycket sidledsspel, alibiväxlar istället för att gå på med riktigt nerhåll. de är stora och vi flyttar dem ingenting.

JW: Jag gör också noll mål utifrån idag. Jag har spelat 60 minuter på vänsternio och idag funkar det inte. Det är klart att det märks.

JW: Vi saknar sticka in näsan, saknar timing i kontring, i hemlöpet och byter två spelare när vi inte borde byta vissa gånger.

EW: Förra matchen hade vi grymt försvar. Då stod vi upp för varandra i varje situation. Om någon missade så kom nästa och smällde på. Aggressiviteten var lite bortblåst.

Mycket har handlat om dig tidigare under säsongen, vad är det som gör att du inte är där?

JW: Det är ett bra lag, de har ett bra försvar. Sen är det många dåliga skott och många dåliga beslut. Jag provade att spela bollen mer men jag måste fortsätta gå mot mål och skjuta när läget finns där. Och när skotten fortfarande inte sitter blir det jobbigt mentalt.

EW: Vi brukar kunna stå upp bra. Det dåliga försvarsspelet, alla tekniska fel fortplantar sig bakåt och vi springer som yra höns och de är bra på att löpa i luckorna.

Vad kan ni ändå ta med er från dagen?

JW: Försvaret i första förutom första fem. Annas (Lagerqvist) anfallsspel.

Sett till säsongen, var tycker ni att ni står någonstans?

EW: Jag tycker vi har en väldigt hög högsta nivå. När vi spelar bra så spelar vi fantastisk handboll. När vi får träff bakåt är det ingen som gör mål på oss. Jag tycker vi har visat att vi ska vara ett av topplagen. Vi har ett bra lag, dalarna måste bli färre.

Vad är målet för er för säsongen?

EW: Slutspel ska vi absolut komma till, där hoppas vi att vi har hittat en jämnare nivå.

Hur känns det att komma till Sverige och möta H65?

JW: Det kommer bli väldigt roligt. Höör har gjort det väldigt bra de senaste säsongerna. De har ett bra lag det kommer bli tufft.

EW: Det ska bli kul, kul att se nivån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.