Dagens övningar…

Så lite om det som kommer idag.

I SHE så har vi tre möten framför oss med ett som är lite mer öppet, de andra är redan klara.

Strax startar H65 60minuter till två poäng borta mot Skara. Krävs ett mirakel för att Skara ska ha något att säga till om i den matchen. Dr Månsson kommer dock att gå runt mer på truppen och H65 kommer inte vara så dominanta som de kan vara men vinner iaf. med 7.

15:00 hittar vi avkast i Bollhallen i Nacka där Skuru kommer att göra sina 60 mot ett chanslöst Skövde. Skuru vinner med 10?

Vid 15 startar även Heid-Lugi, givet att det är Lugi så kan vi förvänta oss en målsnål tillställning och det finns en liten chans för skräll av hemmalaget. Den största nackdelen för Lugi är den sista utposten som inte riktigt matchar lagets ambitioner. Heid måste dock få ut massor av de som finns runt star player Towe Andersson.

I Damallsvenskan är det lite mer öppet.

Vi börjar i Göteborg där Bjurslätt/Torslanda tar emot Drott som hade en enkel resa i premiären mot Spåret. BT å sin sida förlorade borta mot en av seriens toppkandidater i Eskilstuna i premiären men de borde ta revansch mot idag.

I Brännkyrkahallen kommer dock OV Helsingborg att med tyngd och kraft köra över ett tunt Spårvägen som verkligen hade en katastrofal premiär borta mot Drott.

Sist idag är det toppmöte på riktigt i Karlstad där Hellton ska försöka göra om sin bedrift i Eslöv mot Tyresö som inte imponerad i sin premiärseger mot GT. Öppet men tror att bragden i Eslöv kan bana väg för en knapp hemmaseger.

Lycka till, alla!

Draget är över 51,5 mål i Nacka och chansningen är seger för Heid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.