Dagens övningar

Kristianstad är i fritt fall och tar idag emot kämpande Önnered. Dagens första hemmalag glimtade till i bottenmötet borta mot Heid senast men den ledning de lyckades kämpa sig till i andra försvann lika snabbt som en dök upp och de avslutade matchen svagt.

Önnered har mer press på sig i år efter att ha gjort en riktigt bra första säsong tillbaka i SHE. Inledningen var tuff för grönt förra säsongen och denna har inte börjat helt enligt plan med försluter hemma mot Kungälv och Skövde.

Önnered ska vinna denna 10 av 10 och frågan är om inte Schefvert gjort sin sista träning med klubben. Och med tanke på skadeläget så?

 

I Partille väntar en mer öppen tillställning mellan förra årets finallag. Årets upplaga av Sävehof har framförallt tappat Julia Eriksson på vänsternio. Efter skadeproblem så visade hon under slutspelet förra säsongen hur man gör mål från nio meter. Första femtio mot Boden senast inspirerade inte men laget kommer garantera vara mer påkopplat idag.

Gästande H65 är ett år bättre och har alla möjligheter att gå rena till seriesegern. Laget är starkare, bredare och har fler alternativ än hemmalaget. Får man någorlunda stopp på Olivia Mellegård blir det seger med fyra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.