Cornelia Dahlström efter säsongens första förlust.

Årets första förlust.

Förjävligt, absolut inget vi har räknat med.

Hyfsat täta möten där Skara gör en bra första halvlek hemma under mellandagarna men ni vänder. Idag har ni kontroll i första men löser inte det ni gjorde borta?

Vi får inget flyt i vårt anfallsspel och sen får vi inte träff bakåt. Det var det vi fick i andra halvlek i första matchen. Det kändes som vi hade ett annat go då i omklädningsrummet och hur vi skulle komma ut och göra det bra.

De är åtta på bänken, ni är bara fyra. Ett tag spelar ni med fem stycken niometersspelare. Varför ser det ut så?

Det är väl hur klubben väljer att värva spelare. Jag ser inte det som ett problem alls, vi har bra spelare, det vi behöver. Våran kant Elin Hansson var borta och vi missar hur mycket kantlägen som helst.

Vad är det som gör att ni saknar laddningen, att ni var bättre ladda i Skara? Är det inställning som inte finns?

Jo det skulle jag säga, vi skriker på varandra och får igång varandra. Jag har svårt att säga vad det är, det lilla extra som saknas. Kjellman är ju för jäkla bra idag. Kommer ta ett tag att smälta det här. Det är små marginaler i handboll.

Kort om din säsong? Jag tycker vi såg mer av dig förra säsongen.

Jag har haft lite olika roller i laget och haft lite svårt att hitta mitt spel i det. Ibland så glimrar det till. Jag har också haft lite skador som hindrat mig.

Kommer ni vinna serien?
Det hoppas jag verkligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.