Bryter ni trenden Ellinor Åström?

Vad behöver ni göra?

Just nu är det att sätta lägena. Mot Skövde kom vi inte till lägen men mot Kungälv gjorde vi det, men sätter dem inte. Viktigt att vi drar åt samma håll. Vi får inte komma in med låg energinivå. Jag tycker inte att Skövde är ett bättre lag men vi är sämre mot dem.

Viktigt att alla vill åt samma håll, att alla vill. Satsa 100 i lägena, att vi ska vilja göra det. Att vi kommer med tryck, göra det vi tycker är bra och kul

Som en av de mer erfarna, vad kan du göra för att ni ska lyfta?

Försöka ta tag i laget, visa framfötterna. Det är inget som bara kommer, ta ansvaret.

Ikväll väntar Kristianstad, vad behöver ni tänka på?

Det är ett bra även om de inte gått så bra. Vi kan inte slappna av mot något lag i serien. Carlström på mittnio är viktig.

Hur ser du på säsongen för VI i stort?

Vi har vunnit det vi ska förutom matcherna mot Skövde och de tre senaste. Vi har gjort bra halvlekar mot H65 och Sävehof, även om vi inte förväntar oss att vinna mot topp tre.

Hur ser du på din säsong och fortsättningen?

Jag har haft mina skador och känner att jag vill göra en bra säsong. Känna mig starkt trots diskbrock och knäproblem. Det har varit bra. Inga känningar vilket känns hoppfullt. Kontraktet gäller säsongen ut.

Fördelar att vara erfaren i handbollen?

Jag känner min kropp ganska väl. Vad som krävs både på och utanför plan. När mans ka lägga till och stå över.

Viktigt att klubbar jobbar med utbildning för de som kommer upp. Om skador, knärehab, kostråd, ätstörningar, träning och det förebyggande. Viktigt att elitspelarna går ner och visar Det är lite för lite i alla sporter, även i fotbollen, man struntade i knärehab för att det är tråkigt.

Om ni klarar fjärde, någon önskemotståndare av lagen efter?

Önnered, blev lika borta även om det är match jag tycker vi borde haft. Kungälv borde ha passat oss men har inte gjort det.

Hur går det ikväll?

VI, vinner med 6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.