Avhängda Eslöv tar emot Lugi i SHE

Redan avhängda Eslöv tar emot Lugi i SHE, ett Lugi som behöver hitta formen inför slutspelet. Tjejerna i Eslöv får fokusera på en bra hedervärd avslutning och spela för att hitta till sina eventuellt nya klubbar.

Julia Bardis kommer inte finnas kvar, min teori är att även Andrea Johansson, Filippa Sarenbrandt och Sara Strand som är tillbaka i truppen hittar ny adress i högsta serien.

Lugi har blandat och gett under säsongen och kan som enda lag i SHE säga att de har tappat poäng mot Eslöv. Hemmalaget hoppas på en repris av det men jag är rätt säker på att det är för svårt även idag. Det lär dock bli en hel del kamp, iaf så länge Eslöv orkar med ett fysiskt Lugi. För vinrött handlar det nog mest om inställning idag.

Lugi har haft en ojämn säsong och märker givetvis av att förra säsongens främsta spelare på respektive position, Anna Lagerqvist och Hanna Blomstrand gått till Danmark. Anna återfinns i NFH som är regerande mästare och Hanna som gått till Köpenhamn som ser ut att gå mot titeln i år.

Avkast 19.00 på https://sheplay.azurewebsites.net/

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.