Andrea Johansson inför svår uppgift i Lund

Har ni med er alla till lund?

Japp 14st är vi!

Hur är din form?

Är supertaggad på att spela match igen och speciellt mot lugi där jag känner de flesta! Allt är bra med mig och vi har haft bra träningsvecka inför det här

Hur känns din egen säsong så här långt?

Det här har överlag varit en av mina sämsta säsonger sen jag började spela i elitserien för 7 år sen tycker jag själv. Jag har haft dålig avslutningsprocent och inte presterat det jag velat. Men jag har blivit mer bekväm i mitt försvarsspel på senaste tiden och det är jag väldigt nöjd med, så jag får kompensera för höstsäsongen genom att vara superbra nu på våren haha.

Viktig för att ta poäng mot Lugi?

Att vi har bra fart för att kunna röra oss bakom deras höga försvar, och att vi ligger tätt på både Flodman och Petrén som ligger bakom mycket av deras anfallsspel.

Just Flodman har gjort väldigt många mål denna säsong, hur får ni tag i henne?

Ja hon har varit bra, men jag tror det gäller att vara aggressiv mot henne och inte låta henne göra enkla mål, utan de ska få kämpa ordentligt för varje

Ni har fått lite mer glädje I truppen kan jag tänka mig efter massa poäng mot Kristianstad, klarar ni kontraktet nu?

Ja det blir helt klart roligare! Men vi har alltid haft bra känsla faktiskt. Jag tror stenhårt på att vi kommer göra en mycket bättre vårsäsong och ta fler poäng så ja det kommer vi!

Det känns som det finns två halvor i tabellen, sex i varje halva. Givet att det är så, kan det trycket ni har ge ny kvartsfinal?

Jag tror inte det är omöjligt, men just nu fokuserar vi på varje match för sig och att ta så många poäng som möjligt helt enkelt. Så får vi se i mars var det tar oss!

Trivs du bra I Boden?

Ja det gör jag verkligen, jag gillar den norrländska stilen och tjejerna i laget framför allt! Vi är så många som kommer från andra ställen att vi är mer som en stor familj som tar hand om varandra eftersom vi inte har vår egen familj där

Sista frågan, slutresultat ikväll?

22-25

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.