Allsvenskan damer

Allsvenskan damer

Idag väntar riktigt viktiga matcher för lag som hittills inte imponerat.

Spårvägen-Hellton

Ingen måstematch men kommer säkert bli en tät tillställning. Spårvägen har fått ordning på skutan efter ett totalt haveri i Halmstad i premiären. En premiär som man gick ifrån med 10 bra minuter, resten nja. Hellton aspirerar på topplacering och har gjort det bra utan att överdriva. Hellton vinner med tre.

Bjurslätt/Torslanda-Skånela

Hemmalaget har inte öppnat säsongen så bra och är inte i samma skick som i våras. Skånela däremot har ett år till under vingarna och är betydligt starkare än förra året. De kommer som det se ut ha möjlighet att klara positivt kval. Idag seger för bortalaget. (Dags för B/T att hitta ett riktigt namn.)

OV Helsingborg-Tumba

OV har sedan länge drömmar om finare miljö och målsättning för säsongen är att klara minst positivt kval. Spelet däremot får ingen att drömma om glädjescener. Om inget förändras ser målsättningen ut att vara mest en hägring. Tumba har trots en hel del kritiska röster om deras status på truppen gjort det bra. Seger mot Tyresö slår högt och förlusten mot Eslöv är laget väl frustrerade över. Måstematch för hemmalaget som verkligen behöver börja vinna. Slår ni inte nykomlingen på hemmabana så behöver ni ta en rejäl funderarare på era utsikter. Knapp seger för Tumba?

Eslöv-Tyresö

Dagens förmodade toppmöte är inget toppmöte. Eslöv som jag tidigt, efter nedflyttningen ändå hade som kandidat till förstaplatsen har bekänt färg och som det ser ut behöver laget fokusera på att hålla sig på rätt sida om de negativa strecken i tabellen. Tyresö har inte övertygat trots den klara ambitionen att vinna serien. Två raka försluter mot seriens nykomlingar imponerar inte. Svårt läge för bägge men jag tror på bortaseger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.