En fantastisk tid på året

Serielunken och den mörka årstiden har gett vika för ljusare tider. Eller iaf hoppet om gryende vår. Och det är dags för kvartsfinalerna.

Först ut är silvermedaljörerna från förra säsongens final och med årets silver från grundserien, H65, på andra sidan hittar vi Västerås.

H65 hade en ren serie fram till avslutningen mot Skuru. En match man kontrollerade en bra bit in i första men sen kom raset och Skuru kunde gå ikapp och förbi. Avslutet på serien är sannolikt glömt sedan länge och fullt fokus ligger på att kämpa ner Västerås, ska vi utgå från en matchserie som slutar 3-0 till Rött?

Västerås hade en trevlig höst med en bra poängmässig utdelning. Laget har mått bra av sina två förstärkningar från Nacka och med Emma Aarnio redan klar för fortsättning har Frenne Båverud nu även bokat upp Frida Rosells tjänster på mer permanent Basis.

Vintern/våren har däremot varit riktigt mörk för svartvitt som från sin fjärdeplats föll rätt handlöst neråt i tabellen och slutade på en sjätteplats. Att laget inte höll sin fjärdeplats är väl en sak men det enorma orosmolnet som samlat ihop sig över Bombardier Arena handlar om hur det sett ut på planen. Det har varit beklämmande svaga insatser med tveksam inställning, bristande samspel och glöden har knappt infunnit sig.

Var det så att ni började ändra? Eller kom verkligheten ikapp?

Kvällen kan bara sluta på ett sätt även om det är denna typ a motstånd som bortatränaren lever för. (Som bevisats mot Sävehof.) Gör bra saker, försök hitta en positiv känsla i gruppen, bryt ihop och kom igen kommande…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.